Podcast WijZijnFontys

Vorige week verscheen mijn allereerste deelname aan een podcast en wel in de serie WijZijnFontys over mijn werk als roosteraar bij Fontys hogeschool Engineering en mijn debuutroman 'Zie je graag'. Een hele eer wat mij betreft en tevens ook erg leuk om te doen. Al is het aanvankelijk wel een beetje gek om jezelf terug te horen, haha.
Nieuwsgierig naar de podcast van Ronald Scheer in deze serie? Beluister 'm hier:
https://share.transistor.fm/s/6d6bd6b9


Daarnaast nog wat aanvullende info in het bijbehorende blog:
https://fontysblogt.nl/anne-ketelaars-van-fontys-hogeschool-voor-engineering-in-eindhoven-heeft-een-boek-geschreven/

Tevens heb ik de moederdag-actie verlengd in een wat algemenere cadeau-actie. Voor meer informatie over deze actie, kun je het beste even mijn instagram checken anne.ketelaars.1990 of #ziejegraaghetboek

Gisteren plaatste ik op instagram ook mijn eerste kookvideo met de Turkse pizza's uit mijn boek 'Zie je graag'. De IGTV-video is tot nu toe al geregeld bekeken en goed ontvangen. Ik heb mijn volgers gevraagd of ik hier een vervolg aan zou moeten geven en zij stemden unaniem 'ja'. Wordt zodoende vervolgd ;)

Last but not least heeft Merel van Booksbeersandbeyond mijn schrijfdebuut gisteren voorzien van een review. Ben je benieuwd naar haar mening? Bekijk dan haar post op instagram of lees haar review op Hebban via:

https://www.hebban.nl/boek/zie-je-graag-ketelaars-anne

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Podcast WijZijnFontys

Hoe het allemaal begon

Podcast WijZijnFontys

Geslaagde moederdag-actie

In de krant

Mijn eerste week als auteur