In de krant

Afgelopen woensdag had ik het genoegen om als debuterend auteur met een artikel in de krant te verschijnen. Een hele eer vind ik zelf en het artikel zorgde voor opnieuw een warme golf aan lieve en enthousiaste reacties (waarvoor dank!).

Het volledige artikel in de Bossche Omroep is ook online te lezen op:

https://www.bosscheomroep.nl/nieuws/algemeen/967971/van-schriftje-tot-roman-zie-je-graag-

Daarnaast heb ik zeker niet stil gezeten en heb ik bijvoorbeeld geflyerd in mijn eigen wijk. Eerlijk is eerlijk dat voelde aanvankelijk wat onwennig. Maar naarmate ik meer brievenbuskleppen optilde, kreeg ik er ook lol in om de flyers met een korte handgeschreven boodschap te bezorgen. Ook was het vervolgens leuk om van buurtbewoners een reactie te ontvangen.
Tevens heb ik al diverse boeken mogen signeren, wat ik erg leuk vind. Sommige van hen bereikten hun lezer in ongelezen staat, andere voorzag ik achteraf van een handtekening. Ik hoop dat ik nog meer exemplaren van een persoonlijke noot mag voorzien. Vanwege Corona zal dat niet altijd direct lukken, maar voor lezers die dit willen, kunnen we vast een passende oplossing bedenken (eventueel op termijn).

Toch raken de mooie reacties van lezers die 'Zie je graag' inmiddels al uit hebben me nog het meest. Uiteraard creëer je voor jezelf bepaalde verwachtingen zodra het moment van verschijning van mijn schrijfdebuut dichter bij kwam, maar hier had ik niet eens op durven hopen. Hartverwarmende appjes, mailtjes, berichtjes en reviews, echt zo tof! En ook al vragen wanneer de volgende roman verwacht wordt...
Ik heb zeker ideeën voor een volgend boek, misschien moet ik daar maar alvast wat concreter mee aan de slag ;)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


In de krant

Hoe het allemaal begon

Podcast WijZijnFontys

Geslaagde moederdag-actie

In de krant

Mijn eerste week als auteur