Daar is ie dan, mijn debuutroman!

Vrijdag 20 maart 2020, de dag waarop een droom definitief werkelijkheid wordt én ik ook gelijktijdig een bucketlist-item mag afvinken. Mijn debuutroman 'Zie je graag - het bereik van een jeugdliefde op de proef gesteld' is verschenen bij Uitgeverij Boekscout en kan besteld worden ;) !!

Voordat het zover was, is er de afgelopen drie maanden hard gewerkt om dit eindresultaat te mogen bereiken, maar daarover in een volgend blog meer.
Afgelopen vrijdag om iets over elf ging de promotiemail rond en al snel ontving ik de eerste lieve appjes van familie, vrienden en bekenden én zelfs de eerste bestellingen. Hoe tof!
Rond de middag postte ik een berichtje op diverse social media kanalen en ook via die weg ontving ik lieve en leuke reacties.

Hectische tijden rondom Corona in Nederland en de rest van de wereld. Alle maatregelen zijn keihard nodig om een verdere escalatie te voorkomen en hopelijk de gezondheid van velen te waarborgen. Maar eerlijk is
eerlijk naast zorgen om familieleden, je eigen gezondheid, onzekerheid en de impact van de maatregelen, heeft door mijn hoofd ook wel even gespookt of dit ook consequenties zou hebben voor de verschijning van mijn debuutroman. Op het gebied van marketing zal het zeker wat gevolgen hebben, maar er zijn ook diverse mensen die denken dat dit een ‘goede’ tijd is voor het verschijnen van ‘Zie je graag’. Ik ben in ieder geval maar vol goede moed begonnen met een eerste bestelling van mijn kant, het plaatsen van een order voor het promotiemateriaal bij een copyshop en heb de eerste tompoes met de coverfoto al achter mijn kiezen zitten ;)

Bij deze wil ik iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft, heel hartelijk bedanken! Zonder jullie immers geen debuutroman ;) Bedankt Boekscout! Bedankt lieve familie, vrienden, collega’s en bekenden!

Iedereen veel gezondheid en sterkte in deze onzekere tijd!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Daar is ie dan, mijn debuutroman!

Hoe het allemaal begon

Podcast WijZijnFontys

Geslaagde moederdag-actie

In de krant

Mijn eerste week als auteur